Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Erzurum'da Lise Öğretmeni Eşi ve Kızını Bıçaklayarak Öldürdü: Tutuklandı

Erzurum'da Lise Öğretmeni Eşi ve Kızını Bıçaklayarak Öldürdü: Tutuklandı

Erzurum'un Palandöken ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, bir lise öğretmeni evde eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü. Zanlı, polis tarafından kaçarken yakalandı. Soruşturma devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erzurum'da Lise Öğretmeni Eşi ve Kızını Bıçaklayarak Öldürdü: Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Erzurum'un Palandöken ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde, Sancak Caddesi Sancak Sitesi'nde ikamet eden 46 yaşındaki lise öğretmeni Zülküf B., eşi Kadriye B. (44) ile henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden yaşanan bir tartışma sonrasında dehşet verici bir olaya imza attı.

Tartışmanın ardından kavgaya dönüşen olayda, Zülküf B. eşi Kadriye B. ile kızı Asude Pelen B'yi (20) bıçaklayarak evden kaçtı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak maalesef, bıçaklanan anne ve kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

Zanlı Yakalandı

Kaçmaya çalışırken polis tarafından Çat ilçesi yönüne giderken yakalanan Zülküf B., aracıyla şehir dışına çıkmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

Zülküf Böçkün Psikolojik Tedavi Görüyordu

Erzurum'da yaşanan üzücü olayın ardından psikolojik tedavi gören coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık sebebiyle tartıştığı eşi Kadriye Böçkün (44) ve engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün'ü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü.

Aile Üyeleri İçin Son Görev

Olayın ardından Palandöken ilçesindeki Solakzade Camii'nde anne Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün için cenaze namazı kılındı. Ardından, cenazeler Yeni Asri Mezarlık'a defnedildi.

Tutuklama Kararı

Polis tarafından yakalanan Zülküf Böçkün, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Hakimlikçe tutuklanan zanlı, hakkındaki suçlamalarla ilgili yargılanacak.

Soruşturma ve İnceleme Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak soruşturma ve inceleme çalışmaları devam ediyor. Detaylar ortaya çıktıkça kamuoyuyla paylaşılacak.

Eşini Ve Kızını Bıçaklayarak Öldürdü2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sonar'ın son anketi! 8 ilde oy durumu ne? İstanbul'da İmamoğlu ile Kurum'un oy farkı ne kadar?

Sonar'ın son anketi! 8 ilde oy durumu ne? İstanbul'da İmamoğlu ile Kurum'un oy farkı ne kadar?