Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Erzincan'da Minibüs Devrildi: 1 Ölü 6 Yaralı

Erzincan'da Minibüs Devrildi: 1 Ölü 6 Yaralı

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Hüseyin Uçar idaresindeki 36 ABE 961 plakalı minibüs devrildi. 1 Ölü 6 Yaralı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erzincan'da Minibüs Devrildi: 1 Ölü 6 Yaralı
KAYNAK: İHA

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Hüseyin Uçar idaresindeki 36 ABE 961 plakalı minibüs devrildi. Erzincan-Sivas kara yolu Sakaltutan Yurtbaşı mevkiinde gerçekleşen kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu minibüs yoldan çıkarak taşlı topraklı alanda yan yattı.

Kaza sonucunda, Kars Sarıkamış nüfusuna kayıtlı Behçet Atay hayatını kaybetti. Hüseyin Uçar, Erim Atay, Engin Uçar, Zeki Atay, Abdullah Uka ve İbrahim Uka ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmuyor

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Erzincan-Sivas kara yolunda yaşanan bu üzücü kaza, dikkatlerin trafik güvenliği ve sürücülerin dikkatli olması gerektiği konusuna bir kez daha çekilmesine neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgü Namal'ın Yeni İmaji: Sarışın Bomba!

Özgü Namal'ın Yeni İmaji: Sarışın Bomba!