Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Elazığ'da Dilencilere Yönelik Operasyonda bir Dilencinin Günlük Kazancı Dudak Uçuklattı

Elazığ'da Dilencilere Yönelik Operasyonda bir Dilencinin Günlük Kazancı Dudak Uçuklattı

Elazığ'da gerçekleştirilen dilenci operasyonunda bir dilencinin bir günde 10 bin 780 lira topladığı belirlendi. Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri ve polis işbirliğiyle yapılan operasyon, görenleri hayrete düşürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elazığ'da Dilencilere Yönelik Operasyonda bir Dilencinin Günlük Kazancı Dudak Uçuklattı
KAYNAK: İHA

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve polis ekipleri tarafından yapılan dilenci operasyonunda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Camilerin önleri ve yoğun kullanılan bölgelerde faaliyet gösteren dilencilere yönelik başlatılan operasyon, geniş çaplı bir çalışma olarak öne çıktı.

Operasyon sırasında zabıta ekipleri, toplanan dilencileri kontrol noktasına getirdi ve arama yaptı. Yapılan aramalar sonucunda, bir dilencinin üzerinden 10 bin 780 lira para çıktı. Bu miktarın, dilencinin bir günde topladığı para olduğu öğrenildi. Ekipler, dilencinin üzerindeki paraya el koyarak işlem başlattı. Dilencilere, Kabahatler Kanunu kapsamında işlem yapıldı.

Zabıta Amiri Açıklama Yaptı

Elazığ Belediyesi Zabıta Amiri Kadir Temur, operasyon hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Temur, “Gazi Caddesi üzerinde dilencilik yapan şahıs yakalanarak karakola getirildi. Üzerinde yapılan aramalarda 10 bin 780 lira para bulundu. Şahıs hakkında tutanak tutuldu ve idari tespit tutanağı düzenlendi. Vatandaşlarımıza, dini duyguları istismar eden bu kişilere yardım etmeme çağrısında bulunuyoruz. Bir günde 10 bin 780 lira para kazanabilen bir kişi, asgari ücretle çalışan birinin bir ayda kazandığı miktarı bir günde kazanabiliyor,” şeklinde konuştu.

Vatandaşlara Çağrı

Zabıta Amiri Temur, vatandaşlardan bu tür dilencilere yardım etmeme ve ihtiyaç sahiplerine doğrudan yardım etme çağrısında bulundu. Operasyon, Elazığ'da dilenci sorununa karşı yapılan önemli bir müdahale olarak değerlendirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep'te Boya Fabrikasında Çıkan Yangında 2 İş Yeri ve 3 Araç Zarar Gördü

Gaziantep'te Boya Fabrikasında Çıkan Yangında 2 İş Yeri ve 3 Araç Zarar Gördü