Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş elazığ’da yaşanan maden göçüğü dron ile havadan görüntülendi!

elazığ’da yaşanan maden göçüğü dron ile havadan görüntülendi!

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bilfer Madencilik'e ait krom madeninde meydana gelen göçükte 3 işçi kurtarıldı, 1 işçi ise halen aranıyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
elazığ’da yaşanan maden göçüğü dron ile havadan görüntülendi!

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bilfer Madencilik'e ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi.

Sabah saatlerinde yaşanan olayda, krom üretimi yapılan maden ocağında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çökme gerçekleşti. Toplamda dört işçinin göçüğün altında kaldığı bildirildi.

Göçüğ3

Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Göçük altında kalan dört işçiden biri kendi çabalarıyla dışarı çıkmayı başarırken, diğer ikisi ise Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Halen göçük altında bulunan ve kurtarma çalışmaları devam eden işçi ise Yunus Aygün.

Göçüğ4

Bölge Dron ile Görüntülendi

Göçük meydana gelen maden ocağı, olay sonrasında dronlar aracılığıyla havadan görüntülendi. Yetkililer, kurtarma çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ve işçinin bir an önce kurtarılması için tüm ekiplerin seferber olduğunu belirtti.

Göçüğ

Göçüğ2

Göçüğ8

Göçüğ7

Göçüğ5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PFDK açıkladı: Mauro Icardi'ye 1 maç men ve para cezası!

PFDK açıkladı: Mauro Icardi'ye 1 maç men ve para cezası!