Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Edremit'teki Otel Yangını Paniğe Neden Oldu

Edremit'teki Otel Yangını Paniğe Neden Oldu

Balıkesir Edremit'te bir otelde sabah saatlerinde çıkan yangın, bayram nedeniyle dolu olan tesiste paniğe neden oldu. Yangın kısa sürede kontrol altına alınsa da 3 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Edremit'teki Otel Yangını Paniğe Neden Oldu
KAYNAK: İHA

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, sabah saatlerinde bir otelde çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Bayram tatili nedeniyle tam dolu olan otel, alevlerin hızla yayılması sonucu tahliye edildi.

A W229493 06

Otel ve Kafe Kısa Sürede Alevlere Teslim Oldu

Edremit'in popüler tatil beldesi Akçay'da bulunan Yavuz Butik Otel ve önündeki Kıyı Kafe, sabah saatlerinde çıkan yangınla sarsıldı. İlk belirlemelere göre yangın, mutfak bölümünden başladı ve hızla yayıldı.

A W229493 05

İlk Müdahaleyi Yapanlar Dumandan Etkilendi

Yangına ilk müdahaleyi otel çalışanları Y.Y., M.Y. ve B.T. yaptı. Dumandan etkilenen bu üç kişi, hayati tehlike olmamakla birlikte 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

A W229493 04

İtfaiye ve Emniyet Hızla Olay Yerine Geldi

Yangına, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği ekipleri müdahale etti. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yangın nedeniyle otelde bulunan tüm odalar hızla tahliye edildi. Müşteriler ve çalışanlar yangından etkilenmeden dışarı çıkarıldı.

A W229493 03A W229493 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da evin kara yılanların dansı görüntülendi

Hatay'da evin kara yılanların dansı görüntülendi