Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Diyarbakırlı fenomen 'Ramazan hoca' İstanbul'da öldürüldü

Diyarbakırlı fenomen 'Ramazan hoca' İstanbul'da öldürüldü

Diyarbakır'da 'Ramazan hoca' olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul'da tartıştığı bir kişi tarafından öldürüldü.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyarbakırlı fenomen 'Ramazan hoca' İstanbul'da öldürüldü

Sosyal medyada yayınladığı videolarla Diyarbakır'da 'Ramazan hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te meydana gelen bir olayda yaşamını yitirdi. Fatih Cerrahpaşa Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde bulunan bir dükkanda, bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başlayan bir kişi, Ramazan Pişkin'i bıçaklayarak ağır yaraladı.

Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca' İstanbul'da Öldürüldü

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca' İstanbul'da Öldürüldü

Tanıkların ifadesine göre, Pişkin'in son zamanlarda sürekli tehdit edildiği ve dün akşam Sirkeci'de yemek yediği belirtildi. Olayın detayları ve şüphelinin kimliğiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca' İstanbul'da Öldürüldü


İstanbul Valiliği'nden Açıklama Geldi

İstanbul Valiliği, Diyarbakırlı 'Ramazan hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'i öldürülen şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü belirterek şu açıklamayı yaptı:

'Ramazan Pişkin, 31 Ocak günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir.'

Ramazan Hoca

Ramazan Hoca Kimdir?

Diyarbakır'daki tarihi Ulu Camii'de dini sohbetler yapan Ramazan Pişkin, önceden 'Deli' son dönemde ise 'Ramazan Hoca' ya da  'Filozof Ramazan' olarak anılmaya başladı. Videoları sosyal medyada ilgi gören Ramazan Hoca 5 yıldır Ulu Camii'de turistlere İslam'ı anlatıyordu.

Cenazesi Adli Tıp'tan alındı

Fatih Cerrahpaşa Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde bulunan dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Ramazan Pişkin'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.

Diyarbakır'da defnedilecek

Cenazeyi teslim almaya gelen akrabası Ahmet Arif, Pişkin'in zararsız bir insan olduğunu söyleyerek üzgün olduklarını belirtti. Polis ekiplerinin şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Arif, Pişkin'i Diyarbakır'da defnedeceklerini ifade etti. Ramazan Pişkin'in cenazesi memleketi Diyarbakır’a gönderildi. Cenazenin yarın Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.


'Çok acı bir olay'

Ahmet Arif, 'Rahmetli Ramazan benim öz teyzemin oğluydu. Bende sadece bıçakla yaralandığını hastaneye kaldırıldığını ondan sonra hayatını kaybettiğini duydum. Hastaneden sonra vefat edince Adli Tıp’a getirilmiş. Bundan sonraki süreçte teşhis edilecek. Sonra teslim alıp gerekli işlemlerden sonra Diyarbakır’a gömeceğiz. Çok acı bir olay. Zararsız bir insandı. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. İnşallah ortaya çıkar. Sanırım adli konu. Polisler gerekli soruşturmayı yapıyor. İnşallah sonuç alınacak.' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti eski Manavgat İlçe Başkanına silahlı saldırı

İYİ Parti eski Manavgat İlçe Başkanına silahlı saldırı