Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Diyarbakır’da 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Ces*dini Taşıyan Araç Havadan Görüntülendi

Diyarbakır’da 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Ces*dini Taşıyan Araç Havadan Görüntülendi

8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedinin taşındığı kırmızı otomobil, arama çalışmaları sırasında helikopterden kaydedilen görüntülerde tespit edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır, Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, kaybolduktan tam 19 gün sonra mahalleye 2 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nde bulundu.

Küçük kızın cansız bedeni, bir çuval içinde üzeri taşlarla kapatılmış halde gizlenmişti. Narin’in cenazesi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından sabah saatlerinde mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kırmızı Otomobil Helikopter Görüntülerinde

Narin’in cesedinin taşındığı kırmızı otomobil, arama çalışmaları sırasında havadan yapılan aramalarda tespit edildi. 25 Ağustos’ta, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait bir helikopter tarafından alınan görüntülerde, şüpheli N.B.’nin küçük kızın cesedini Salim Güran’ın otomobilinden alarak taşıdığı kırmızı aracın mahallede park halinde olduğu görüldü. Bu önemli detay, olayın çözülmesinde kritik bir rol oynadı.

Soruşturma Sürüyor

Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor. Narin Güran’ın kayboluşu ve öldürülmesi ile ilgili tüm deliller toplanmaya devam ederken, şüpheli N.B. ve diğer zanlılar hakkında detaylı incelemeler sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Canlı | Türkiye İzlanda Maç Detayları

Canlı | Türkiye İzlanda Maç Detayları