Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 'Dişim Ağrıyor Hastaneye Gideceğim' Dedi Zabıtalardan Kaçtı

'Dişim Ağrıyor Hastaneye Gideceğim' Dedi Zabıtalardan Kaçtı

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında dilencilere karşı sıkı bir operasyon başlattı. Bir dilencinin ekipleri fark ederek kaçması kameralara yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Dişim Ağrıyor Hastaneye Gideceğim' Dedi Zabıtalardan Kaçtı
KAYNAK: İHA

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında dilencilere karşı operasyon düzenledi. Şehrin yoğun bölgelerinde görev yapan ekipler, gün boyunca dilencileri yakalamak için büyük bir çaba harcadılar.

Ancak, bir dilencinin zabıta ekiplerini fark ederek, "Dişim ağrıyor, hastaneye gitmeliyim" diyerek kaçması an be an kameralara yansıdı. Duygu sömürüsüne başvuran ve ekipler tarafından kısa sürede yakalanan dilenciler, zabıta müdürlüğüne götürüldü.

Dişim Ağrıyor Hastaneye Gideceğim4

Zabıta Ekiplerinin Operasyonları

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında dilencilere karşı sıkı bir operasyon başlattı. Şehrin çeşitli noktalarında devriye gezen ekipler, dilencilerin halkı rahatsız etmesini önlemek için aktif bir şekilde çalıştılar.

Dişim Ağrıyor Hastaneye Gideceğim2

Dilencilerin Yakalanması

Zabıta ekiplerinin titiz çalışması sonucunda birçok dilenci yakalandı. Halkın yoğun olduğu bölgelerde özellikle etkili olan ekipler, duygu sömürüsü yapan dilencileri tespit ederek adli işlemlere başvurdu. Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, dilencilere yönelik operasyonların Ramazan ayı boyunca süreceğini belirtti. 

Dişim Ağrıyor Hastaneye Gideceğim

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta camide siyasete tepki

Manavgat’ta camide siyasete tepki