Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Dilan Polat'ın ve Engin Polat'ın Servetleri Geri Verilecek mi?

Dilan Polat'ın ve Engin Polat'ın Servetleri Geri Verilecek mi?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kara para aklama ve vergi kaçakçılığı soruşturması çerçevesinde tutuklanan Dilan Polat'ın mal varlığı hakkında dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıkmıştı. Peki, Dilan Polat'ın ve Engin Polat'ın servetleri geri verilecek mi? İşte tüm detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan kara para aklama ve vergi kaçakçılığı soruşturması kapsamında tutuklanan Dilan Polat'ın ifadesi, mal varlığı hakkında bazı çarpıcı bilgileri gün yüzüne çıkmıştı. Polat, ifadesinde 1 ev ve 3 araba olduğunu belirtmişti. Ancak, bu ifadenin doğruluğu sorgulandı. Gerçek mal varlığı listesinde 6 tarla, 2 konut ve 4 iş yeri bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Polat'ın Şirketlerle İlgili Açıklamaları

Dilan Polat, şirketlerinin muhasebesi hakkında bilgisinin olmadığını ifade ederek, güzellik merkezi işletmeciliği ve 130 şube üzerinden isim hakkı gelirleri elde ettiğini söylemişti. Ancak, bu gelirlerin miktarını belirlemenin zor olduğunu da ekledi. Polat, şahsına ait kayıtlı mal varlığı olup olmadığını da bilmediğini belirtmişti.

Şirketlerle İlgili Detaylar

Dilan Polat'a, 31 şirket ismi soruldu. Polat, bunlardan sadece 2'sinin kendisine ait olduğunu belirtirken, diğer 29 şirketin ortaklık ve sahipliğinin bulunmadığını söyledi. Ayrıca, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi gibi bazı şirketlerin de listede yer aldığı öğrenilmişti.

Polat'ın Araçlar ve Diğer Mal Varlıkları

Polat, ifadesinde, sadece Çekmeköy'deki ev ve Mercedes marka aracı hakkında bilgi sahibi olduğunu, Ferrari ve Porsche marka araçları da bildiğini belirtti..

Para Transferleri ve Banka Hesapları

Polat, MASAK raporuna göre banka hesaplarındaki yüksek miktardaki para hareketleri hakkında bilgi sahibi olmadığını ifade etti. Aile arasındaki yüksek miktardaki para alışverişine ilişkin olarak, "Borç alıp vermiş olabiliriz" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Servetleri geri verilecek mi?

Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ın bugün yapılan Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada tahliye oldu. Tahliye olan Engin Polat’ın şirketlerinin başına geçip geçemeyeceği merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Piknik Tüpü Patlaması: Bir Kişi Balkondan Atladı

Ankara'da Piknik Tüpü Patlaması: Bir Kişi Balkondan Atladı