Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Depoda mahsur kaldı

Depoda mahsur kaldı

Antalya’da barınmak için girdiği depoda mahsur kalan yaşlı adam, itfaiye ekiplerinin kilidi açması ile kurtarıldı. Şahıs “Hırsız mısınız?” diye soru soran basın mensuplarına, “Evet, ben 40 yıllık hırsızım. Terbiyesizlik yapma. 45 yıldır Antalya’da yaşıyorum. Benim bir tane hırsızlığımı bulamazsın. Bana kimse hırsız diyemez” diyerek cevap verdi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Depoda mahsur kaldı

  Olay, Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Tonguç Caddesi üzerinde bulunan ve içerisinde atıl malzemelerin bulunduğu depoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinden geçen vatandaşlar içeriden Mesut K.'nın yardım seslerini duydu. Vatandaşlar tarafından yapılan kontrolde şahsın içeride kilitli kaldığı görüldü. Olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan “Hırsızlık ihbarı” ile polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

EKİPLER KAPIYI AÇTI

  İtfaiye ekipleri tarafından yapılan kontrolde kapının bisiklet kilidi ile kilitlendiği belirlendi. Ekipler, şahıstan kilidin anahtarını isteyerek kapıyı açtı. İtfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarılan şahıs işlemler için polis merkezine götürüldü. Şahıs bu sırada kendisine “Hırsız mısınız” diye soru soran basın mensuplarına, “Evet, ben 40 yıllık hırsızım. Terbiyesizlik yapma. 45 yıldır Antalya’da yaşıyorum. Benim bir tane hırsızlığımı bulamazsın. Bana kimse hırsız diyemez” diyerek tepki gösterdi. (İHA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor evinde galibiyet istiyor

Antalyaspor evinde galibiyet istiyor