Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Darende'de Otomobil Devrildi: 3 Öl* 1 Yaralı

Darende'de Otomobil Devrildi: 3 Öl* 1 Yaralı

Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen trajik kaza, bir otomobilin yoldan çıkarak devrilmesiyle gerçekleşti. Kazada araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı. Olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Darende'de Otomobil Devrildi: 3 Öl* 1 Yaralı
KAYNAK: İHA

Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen feci kazada, bir otomobil yoldan çıkarak devrildi. Kazada araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza Anı

Kaza, Malatya-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Darende ilçesi Aşağı Ulupunar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İsmet Akkan yönetimindeki 59 AFU 977 plakalı otomobil Darende istikametinden Malatya istikametine seyir halindeyken yoldan çıkarak sulama kanalına çarptı.

Darende'de Otomobil Devrildi

Ölü ve Yaralılar

Kazada hurdaya dönen araç içerisinde yolcu olarak bulunan aynı aileden Cevdet, Raif ve Şahin Akkan hayatını kaybederken sürücü İsmet Akkan ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulans ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yaralı sürücü kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay Yerinde İnceleme

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen ambulans ve itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıyı kurtarmak için çalışmalar yürüttü. Araç tamamen hurdaya dönerken, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından çekici ile yoldan kaldırıldı.

Darende'de Otomobil Devrildi

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kaza nedenini belirlemek ve benzer olayların önüne geçebilmek adına detaylı bir inceleme başlattılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Azerbaycan'da Yarın Yapılacak Seçimle Yeni Meclis Şekillenecek

Azerbaycan'da Yarın Yapılacak Seçimle Yeni Meclis Şekillenecek