Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Dalgalı Denizde Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Dalgalı Denizde Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

İstanbul’dan Kocaeli’nin Kandıra ilçesine günübirlik bir ziyaret gerçekleştiren 24 yaşındaki Muharrem Elitaş, yüksek dalgalara rağmen denize girmesi sonucu gözden kayboldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dalgalı Denizde Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Sürüyor
KAYNAK: İHA

İstanbul’dan Kocaeli’nin Kandıra ilçesine günübirlik bir ziyaret gerçekleştiren 24 yaşındaki Muharrem Elitaş, yüksek dalgalara rağmen denize girmesi sonucu gözden kayboldu. Elitaş’ın bulunması için ekipler karadan ve havadan yoğun çaba sarf ediyor.

Yasak Bölgede Tehlikeli Dalış

Edinilen son bilgilere göre, İstanbul’dan Kandıra’nın Demirçakıl Koyu’na gelen Elitaş, öğleden sonra 14.30 civarında yasak olmasına rağmen dalgalara meydan okuyarak denize girdi. Denizde çırpınmaya başlayan Elitaş’ı fark eden çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Ekipler Seferber Oldu

İhbar üzerine bölgeye hızla sahil güvenlik, kıyı emniyeti, jandarma, komando ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Arama kurtarma çalışmalarına helikopter ve botlar da dahil edilerek geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Elitaş’ın kayboluşunun üzerinden 6 saat geçmesine rağmen henüz kendisinden bir haber alınamadı.

Kaymakamdan Uyarı ve Ümit Dolu Sözler

Olay yerine gelerek arama çalışmaları hakkında bilgi alan Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, denizin dalgalı olması sebebiyle yasak getirildiklerini ancak bu uyarılara rağmen bir vatandaşın denize girerek kaybolduğunu belirtti. Yaran, “Karadan, denizden ve havadan sürdürdüğümüz arama çalışmalarımız en kısa sürede sonuçlanacak şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, denizin dalgalı ve yasak olduğu zamanlarda gerekli hassasiyeti göstermeleridir. Umut ediyoruz ki kaybolan vatandaşımız sağ salim bulunacaktır,” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sabiha Gökçen’de kaza

Sabiha Gökçen’de kaza