Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: MİT FET* mensuplarına her yerde olduklarını hissettirmiştir

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: MİT FET* mensuplarına her yerde olduklarını hissettirmiştir

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın P*K/K*K yöneticilerine yönelik operasyonları ve FET* ile mücadeledeki başarıları hakkında açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: MİT FET* mensuplarına her yerde olduklarını hissettirmiştir
KAYNAK: İHA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) P*K/K*K yöneticilerine yönelik operasyonları ve FET* ile mücadeledeki başarıları hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ayrıca Türkiye'nin dijital dönüşümdeki başarıları, yatırım olanakları, savunma sanayii ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bütçesi gibi konuları da değerlendirdi.

Yılmaz, MİT'in P*K/K*K'ya yönelik operasyonlarda birçok ter*risti etkisiz hale getirdiğini vurgulayarak, özellikle yurt dışında faaliyet gösteren FET* mensuplarının iadesi konusunda MİT'in uluslararası alandaki etkin rolüne dikkat çekti. Ayrıca, Türkiye'nin dijital dönüşümdeki başarılarına vurgu yaparak, Dünya Bankası Devlet Teknolojileri Olgunluk Endeksi'nde Türkiye'nin üst sıralarda yer aldığını ve e-devlet alanında önemli bir ilerleme kaydettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı, yatırım alanında da önemli adımlar atıldığını ifade ederek, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi'nin yürüttüğü faaliyetlerle birlikte 2022 yılında Türkiye'ye toplam değeri 4,5 milyar dolar olan 69 yatırım projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. Savunma sanayii ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bütçesi gibi konularda da bilgi veren Yılmaz, ülkenin savunma sanayii alanında gösterdiği gelişmeyi ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın farklı alanlardaki katkılarını ele aldı.

Sunumunun bir bölümünde iletişim ve dijital alanlardaki gelişmeleri de paylaşan Yılmaz, Türkiye'nin CİMER başvuru sayısının 7 milyona ulaştığını ve iletişim alanında yapılan çalışmaları vurguladı. Savunma sanayii desteklerine dikkat çekerek Türkiye'nin bu alandaki başarılarına vurgu yaptı ve Savunma Sanayi Destekleme Fonu'na 2024 yılı için 78 milyar 852 milyon lira kaynak ayrıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı, sunumunun sonunda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinin sorularını yanıtladı ve Türkiye'nin birçok alanda elde ettiği başarıları özetledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz Üniversitesi’nde Mücadele ve Kazanımlar Sempozyumu! Kadın hakları konuşuldu

Akdeniz Üniversitesi’nde Mücadele ve Kazanımlar Sempozyumu! Kadın hakları konuşuldu