Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çorum'da Korkunç Kaza: Otobüs Alev Alev!

Çorum'da Korkunç Kaza: Otobüs Alev Alev!

Çorum'un Merzifon yolunda meydana gelen korkunç kaza! Otobüs alev alev yanarken 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Çorum'un Merzifon yolunda, bir kamyona çarpan otobüs korkunç bir yangına sebep oldu. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti ve 5 kişi yaralandı.

Kaza, Çorum-Merzifon karayolunun 36. kilometresinde gerçekleşti. Olayın detaylarına göre, Samsun'a gitmekte olan Süleyman Ç. yönetimindeki 34 EPR 665 plakalı yolcu otobüsü, Muharrem İ. idaresindeki 19 AL 216 plakalı kamyona arkadan çarptı. Bu çarpışma sonucunda otobüs alev alarak yanmaya başladı. İlk incelemelere göre, kaza esnasında otobüs içerisinde bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin ise yaralandığı tespit edildi.

Kamyona Çarpan Otobüs Alev Topuna Döndü2

Olay Yerine Geniş Çaplı Müdahale

Kaza haberinin ardından, bölgeye hızla çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye, polis ve jandarma gönderildi. Yangınla mücadele çalışmaları ve yaralıların tahliyesi için ekipler büyük çaba sarf etti. Yaralılar, hızla olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların durumlarıyla ilgili detaylı bilgilerin alınması bekleniyor.

Kamyona Çarpan Otobüs Alev Topuna Döndü

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Valisi Şahin selin faturasını açıklayacak

Antalya Valisi Şahin selin faturasını açıklayacak