Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çorum Bahçelievler Mahallesi'nde Sokak Kavgası: İki Kişi Bıçaklandı

Çorum Bahçelievler Mahallesi'nde Sokak Kavgası: İki Kişi Bıçaklandı

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde, sokakta yürüyen iki kişi, tanımadıkları şahıslar tarafından para istendiği sırada bıçaklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çorum Bahçelievler Mahallesi'nde Sokak Kavgası: İki Kişi Bıçaklandı
KAYNAK: İHA

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde, sokakta yürüyen iki kişi, tanımadıkları şahıslar tarafından para istendiği sırada bıçaklandı. Olay, Bahçelievler 4. Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, E.Y., K.Ç. ve S.O. adlı kişiler, sokak üzerinde yürüyen E.N. ile Ö.Ö.'nün yanına gelerek para talep etti. Ancak iki grup arasında çıkan para meselesi kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga esnasında E.N. ile Ö.Ö. bıçaklanarak yaralandı.

Vatandaşların kavga seslerini duyarak ihbar etmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıslar ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklama olayına karışan şüphelilerden K.Ç., olay yerinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüpheliler E.Y. ve S.O.'nun yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 Kişiyi Bıçakladılar2

2 Kişiyi Bıçakladılar3

2 Kişiyi Bıçakladılar4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
e-Devlet'te yeni güncelleme: Çalışanların emekli maaşları belirlendi

e-Devlet'te yeni güncelleme: Çalışanların emekli maaşları belirlendi