Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çorabından Çıkardığı Bıçakla Market Çalışanına Saldırdı

Çorabından Çıkardığı Bıçakla Market Çalışanına Saldırdı

Elazığ'da bir markette yaşanan olayda, bir şahıs çorabından çıkardığı bıçak ile market çalışanına saldırdı. Ancak çevredeki vatandaşların müdahalesiyle saldırgan etkisiz hale getirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çorabından Çıkardığı Bıçakla Market Çalışanına Saldırdı
KAYNAK: İHA

Elazığ'ın Rüstempaşa Mahallesi'nde bulunan bir zincir markette yaşanan olayda, bir şahıs çorabından çıkardığı bıçak ile market çalışanına saldırdı. Olayın detaylarına göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi market çalışanı ile bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından kontrolünü kaybeden şahıs, çorabının içinden çıkardığı bıçakla çalışanın üzerine yürüdü.

Saldırgan şahsın çalışana bıçakla saldırdığını gören çevredeki vatandaşlar hemen müdahale etti. Bir süre boyunca şahıs ile mücadele eden vatandaşlar, çalışanın zarar görmesini engelledi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, vatandaşların saldırganı etkisiz hale getirmek için çaba gösterdiği görülüyor.

Şahıs Olay Yerinden Ayrıldı

Market çalışanına saldıran şahıs, bir süre daha market içinde bıçakla diğer çalışanları tehdit etti ve tartıştıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Olayın ardından güvenlik güçleri olayı araştırmak üzere çalışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir'de O Hırsız Yakalandı: 650 Bin TL Değerinde Mal Ele Geçirildi

Eskişehir'de O Hırsız Yakalandı: 650 Bin TL Değerinde Mal Ele Geçirildi