Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş ÇIPLAK HALDE TWERK YAPMIŞTI, AÇIKLAMASI ŞAŞIRTACAK

ÇIPLAK HALDE TWERK YAPMIŞTI, AÇIKLAMASI ŞAŞIRTACAK

Tekirdağ'da çekilen ve internette hızla yayılan yayılıp gündem olan videoda, bir kadın çıplak halde balkona çıkarak korkulukların üzerinde dans etmişti. O anların bir vatandaş kamerasına yansımasıyla sosyal medyada gündem yaratan kadının sırrı ortaya çıktı, valilik açıklama yaptı. İşte bu yüzden dans etmiş.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÇIPLAK HALDE TWERK YAPMIŞTI, AÇIKLAMASI ŞAŞIRTACAK

SÜLEYMAN GEZİCİ

Sabah saatlerinde sosyal medyaya bomba gibi düşen skandal görüntülerin perde arkası ortaya çıktı. Çıplak halde balkona çıkıp twerk yapan kadının sırrı ortaya çıktı. 

ciplak-halde-balkona-cikip-tweerk-yapmisti-16245860_1400_m

JET HIZIYLA MÜDAHALE EDİLDİ

Tekirdağ'da bir kadının balkonda çıplak şekilde dans etmesi ile ilgili valilikten beklenen açıklama geldi. Kadının psikolojik sorunları olduğu ve ilaç kullandığı belirtilen açıklamada, ''Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında ilimizde bir kadının uygunsuz vaziyette apartman çatısında dans ettiğine yönelik haberlerin ve video içeriğinin yayınlandığının tespiti üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur. Görüntülerde kayıtlı olay 21.01.2023 tarihinde ilimizde psikolojik sorunları olan ve psikolojik ilaçlar kullanan bir kadının hastalığın neticesinde yapmış olduğu davranışlardan ibarettir. Olay günü ilgili ekiplerimiz şahsa anında müdahale ederek, şahsın zarar görmesini engellemiş ve gerekli işlemler yapılmıştır. Şahsın belirli periyotlarda tedavisi sürmektedir'' denildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğrencilikten iş ortaklığına 

Öğrencilikten iş ortaklığına