Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çiçekçi Tacir Uy*şturucu Sevkiyatında Yakalandı

Çiçekçi Tacir Uy*şturucu Sevkiyatında Yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çiçekçi kılığındaki uy*şturucu tacirine yönelik düzenledikleri operasyonda büyük bir başarı elde etti. Binlerce genci zehirleyecek olan bonz*inin hammaddesi ele geçirilerek, şehrin sokaklarındaki tehlike engellendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çiçekçi Tacir Uy*şturucu Sevkiyatında Yakalandı
KAYNAK: İHA

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirleyecek bonz*inin hammaddesi olan 2.5 kilogram sentetik kannabinoid maddesini ele geçirdi. Uy*şturucu tacirlerinin dikkat çekmemek için çiçekçi kılığında hafif ticari araçlarla sevkiyat yaptıkları tespit edildi. Operasyonda narkotik köpeği Rona'nın da katılımıyla çiçeklerin arasında saklanan uy*şturucular bulundu ve tacirler gözaltına alındı.

A W138235 01

Tacirin İfadesi ve Operasyonun Detayları

28 yaşındaki N.Ç. isimli şüphelinin uy*şturucu ticareti yaptığı tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izinle ve teknik takip sonucunda harekete geçen polis ekipleri, N.Ç.’nin üzerinde, evinde ve aracında yapılan aramalarda 2 kilo 500 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirdi. Tacirin kullandığı araçtaki uy*şturucular, narkotik polis köpeği Rona tarafından bulundu. Ele geçirilen hammaddenin, Bursa tarihindeki en büyük operasyonlardan biri olduğu belirtilirken, bu maddenin kullanılarak 100 kilogram bonz*i üretilebileceği öğrenildi.

A W138235 05

Gözaltına Alınan Tacir Mahkemeye Sevk Edildi

N.Ç. emniyette verdiği ifadenin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon, Bursa'da uy*şturucu ticaretine karşı yürütülen kararlı mücadelenin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

A W138235 06

A W138235 07

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP İlçe Başkanı'nın ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi

MHP İlçe Başkanı'nın ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi