Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çarşafla Kılık Değiştiren Kezzaplı Saldırgan Hakkında 15 Yıl Hapis Cezası Talebi

Çarşafla Kılık Değiştiren Kezzaplı Saldırgan Hakkında 15 Yıl Hapis Cezası Talebi

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, çarşaf giyerek kadın kılığına giren ve aralarında husumet bulunan ayakkabı işletmecisine kezzaplı saldırı gerçekleştiren şüpheli, hakim karşısına çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çarşafla Kılık Değiştiren Kezzaplı Saldırgan Hakkında 15 Yıl Hapis Cezası Talebi
MUHABİR: Kardelen Özdemir
KAYNAK: İHA

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, çarşaf giyerek kadın kılığına giren ve aralarında husumet bulunan ayakkabı işletmecisine kezzaplı saldırı gerçekleştiren şüpheli, hakim karşısına çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan dehşet anlarından sonra, savcılık şüpheliye 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde 25 Haziran 2023 tarihinde yaşanan olayda, çarşaf giyen ve kadın kılığına giren şüpheli, aralarında husumet bulunan bir ayakkabı işletmecisine kezzap atarak ağır yaralamıştı. Saldırının ardından gözleri görmeyen mağdurun durumu büyük bir üzüntü yaratmıştı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında yakalanan şüpheli, emniyetin ardından adliyeye sevk edildi.

Çarşafla Kılık Değiştiren Kezzaplı Saldırgana 15 Yıl Hapis Talebi

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, şüphelinin umumi tuvalete girip ardından kadın kılığında olay yerine geldiği ve saldırıyı gerçekleştirdiği anlar net bir şekilde görülebiliyor. Polis ekiplerinin detaylı çalışması sonucunda tespit edilen şüpheli, olayın ardından intihar girişiminde bulunmuştu. Şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Çarşafla Kılık Değiştiren Kezzaplı Saldırgana 15 Yıl Hapis Talebi3

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Şüpheli, mahkeme sürecinin ardından verilecek kararı bekleyecek. Olayın mağduru ise sağlık durumuyla ilgili tedavi görmeye devam ediyor.

Çarşafla Kılık Değiştiren Kezzaplı Saldırgana 15 Yıl Hapis Talebi2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 Adalet Bakanlığı sınav sonuçları duyuruldu

2023 Adalet Bakanlığı sınav sonuçları duyuruldu