Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Canlı Yayında Öz Kızına Müstehcen Kelimeler Kullanan Kadın Göz Altına Alındı

Canlı Yayında Öz Kızına Müstehcen Kelimeler Kullanan Kadın Göz Altına Alındı

Kayseri'nin Talas ilçesinde, TikTok'ta yaptığı canlı yayında 8 yaşındaki kızına müstehcen kelimeler kullanan bir kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kadının daha önce eşinden boşandığı ve kızının babasıyla yaşadığı belirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Canlı Yayında Öz Kızına Müstehcen Kelimeler Kullanan Kadın Göz Altına Alındı
KAYNAK: İHA

Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan S.G. (35), TikTok üzerinden yaptığı canlı yayında, 8 yaşındaki kızı hakkında müstehcen kelimeler kullandı. Bu olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve birçok kişinin tepkisini çekti.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Gelen şikayetler üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri hemen harekete geçti. Kadının yaşadığı adresi tespit eden polis, hızlı bir operasyon düzenledi.

Canlı Yayında Gözaltı

Eve düzenlenen operasyon sırasında, S.G. yine bir canlı yayın yapıyordu. Polis ekipleri, S.G.'yi canlı yayında gözaltına aldı. Yapılan araştırmalarda, S.G.'nin 2018 yılında eşinden boşandığı ve kızının velayetinin babasında olduğu ortaya çıktı. Küçük kızın babasıyla yaşadığı öğrenildi.

Adli İşlem Başlatıldı

Gözaltına alınan S.G. hakkında, "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dubai’nin Meşhur Künefeli Çikolata Nasıl Yapılır? En Lezzetli Künefeli Çikolata Tarifi

Dubai’nin Meşhur Künefeli Çikolata Nasıl Yapılır? En Lezzetli Künefeli Çikolata Tarifi