Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çanakkale Kangırlı'da Toprak Kayması: 2 Ölü

Çanakkale Kangırlı'da Toprak Kayması: 2 Ölü

Kangırlı köyünde tarla çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti. İşçilerden biri kurtarılırken diğerinin cansız bedenine ulaşıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çanakkale Kangırlı'da Toprak Kayması: 2 Ölü
KAYNAK: İHA

Dün Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde, bir tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açma çalışması sırasında korkunç bir olay yaşandı. Su kuyusundan hayır çeşmesi oluşturmak için kanal açıldığı sırada meydana gelen toprak kayması sonucunda 3 kişi toprak altında kaldı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık personeli, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Toprak altından çıkarılan işçilerden Refik Bilgiç, kaldırıldığı Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, diğer işçi Tahir Ödemiş ise yarı beline kadar gömülü olduğu toprak altından kurtarılarak aynı hastanede müdahale edildi. Ancak ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Tahir Ödemiş kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Ayrıca, toprak altında kalan diğer işçi Sefer Arslan'ın cansız bedenine ulaşıldı ve cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

İnceleme Başlatıldı

Jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. 2 kişinin hayatını kaybettiği feci olayla ilgili olarak kepçe operatörlerinden H.K., jandarma tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık Ameliyat Olacak

Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık Ameliyat Olacak