Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çanakkale Biga'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Çanakkale Biga'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde çıkan orman yangınına hızlı müdahale eden Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çanakkale Biga'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
KAYNAK: İHA

Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana gelen orman yangını, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Çanakkale'nin Biga ilçesi, Ayıtdere köyünde saat 17.30 civarında başlayan orman yangını, kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangın ihbarını alan Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, derhal bölgeye sevk edildi ve yangına hem havadan hem de karadan müdahale etti.

Yoğun Müdahale ile Yangın Kontrol Altına Alındı

Yangının büyümesini önlemek amacıyla, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma yürüttü. Havadan helikopterlerle, karadan ise itfaiye araçları ve ekiplerle yapılan müdahaleler sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının yayılmasının önlenmesi için büyük çaba sarf eden ekipler, alevlerin kontrol altına alınmasıyla birlikte rahat bir nefes aldı.

Soğutma Çalışmaları Sürüyor

Yangının kontrol altına alınmasının ardından, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, yangının yeniden alevlenmesini önlemek amacıyla titiz bir çalışma yürütüyor. Ayıtdere köyü çevresindeki ormanlık alanın zarar görmemesi için yoğun bir çaba sarf edildiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile Görüştü