Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Can sıkıntısı: 112 acil çağrı merkezine yalan ihbar veren genç kızı saatlerce aradılar

Can sıkıntısı: 112 acil çağrı merkezine yalan ihbar veren genç kızı saatlerce aradılar

Nevşehir'de 16 yaşındaki bir genç kız, kendisini saatlerce arattırmak için 112 acil çağrı merkezine yalan ihbarda bulundu. İşte o olayın detayları:

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Can sıkıntısı: 112 acil çağrı merkezine yalan ihbar veren genç kızı saatlerce aradılar
KAYNAK: İHA

Nevşehir'de 16 yaşındaki bir genç kız, kendisini saatlerce arattırmak için 112 acil çağrı merkezine yalan ihbarda bulundu. İşte o olayın detayları:

16 yaşındaki S.K., Van'ın Erçiş ilçesinden Nevşehir'e ziyarete gittiği teyzesinin yanında bulunuyordu. Ancak S.K., 112 çağrı merkezini arayarak adının Damla K. olduğunu, Erzurum'dan Nevşehir'e gelirken kaçırıldığını ve alkol verilerek cinsel saldırıya uğradığını ve ardından ağaçlık bir bölgeye terk edildiğini iddia etti.

AW072318_01

Operasyona 300 polis memuru katıldı

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu ciddi iddiayı değerlendirdi ve Nevşehir'deki ağaçlık alanlarda kapsamlı bir arama operasyonu başlattı. Bu operasyonlara yaklaşık 300 polis memuru katıldı, ancak sonuç alınamadı. Genç kızın sürekli farklı adresler vermesi nedeniyle ekipler farklı noktalarda arama yapmak zorunda kaldı. S.K., bazen kendisini bir evde rehin tutulduğunu belirterek polis ekiplerini yönlendirdi. Bu nedenle polis ekipleri aramalarını 2000 Evler, 15 Temmuz ve Güzel Yurt mahallelerinde yoğunlaştırdı. S.K., zaman zaman polis sirenlerini duyduğunu ifade etti, bu da polisin daha hızlı hareket etmesine neden oldu. Ancak, bu süreçte genç kızın sürekli farklı adresler vermesi ve durumu daha da karmaşık hale getirmesi üzerine polis ekipleri titiz bir arama süreci yaşadı.

AW072318_02

Vakit geçirmek için 112 acil çağrı merkezini aradı

Yaklaşık 5 saat süren yoğun arama operasyonlarının ardından polis ekipleri, bir apartmanın 2. katında bir telefon ışığı fark etti. Bu ışığın geldiği eve giden polisler, telefonla 112'yi arayan S.K.'yi bulup gözaltına aldılar. Çalışmalar sonucunda S.K.'nin sürekli yalan beyanlarla 112 acil çağrı merkezini arayarak kendisini arattırdığı ve yaklaşık 5 saat süren bu titiz çalışma sonucu yakalandığı ortaya çıktı. S.K.'nin, Van'ın Erçiş ilçesinden gelerek Nevşehir'de yaşayan teyzesinin yanına iki gün önce geldiği, ancak teyzesinin evde bulunan internet şifresini değiştirdiği ve telefonunda sim kart olmadığı için normal numaraları arayamadığı belirtildi. Genç kızın, internete girerek arkadaşlarıyla iletişim kurduğu ve vakit geçirmek için telefonundan 112 acil çağrı merkezini aradığı anlaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Merkez'de mahkemeden satılık 38 m² arsa

Sivas Merkez'de mahkemeden satılık 38 m² arsa