Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çağlayan Adliyesi'nde Panik! Ölü Sayısı Artıyor!

Çağlayan Adliyesi'nde Panik! Ölü Sayısı Artıyor!

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Çağlayan Adliyesi'nin C Kapısı önünde bugün silah sesleri yükseldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çağlayan Adliyesi'nde Panik! Ölü Sayısı Artıyor!

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Çağlayan Adliyesi'nin C ve D kapısı önlerinde bugün silah sesleri yükseldi. Olayın ardından çalışanlar ve adliye içerisinde bulunan vatandaşlar kendilerini korumak için yerlere yatarken, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve adliye giriş-çıkışları kapatıldı.

İlk bilgilere göre, çatışma sırasında 2 polis memuru yaralandı, saldırganlar ise etkisiz hale getirildi. Çıkan tartışmada çok sayıda silah sesinin duyulduğu belirtilirken çatışmanın iki grup arasında olduğu bildirildi.

2 Saldırgam öldü

Son bilgilere göre, adliye önünde çıkan çatışma sonucunda 2 saldırgan ölürken, 3'ü polis olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edilirken, adliye çevresinde helikopterlerin güvenlik amaçlı devriye attığı belirtildi.

Ali Yerlikaya açıklama yaptı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada silahlı saldırı girişiminin C kapısı önünde gerçekleştiğini, 2 saldırganın ölü olarak ele geçirildiğini ve 3’ü polis olmak üzere 5 kişinin yaralandığını belirtti.

Ay-1

Yayın Yasağı Geldi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen terörist saldırıyla ilgili olarak yayın yasağı kararı aldığını duyurdu.

Çağlayanm

Adsız Tasarım (2)-15

Adsız Tasarım (3)-8

Saldırganların Resimleri Ortaya Çıktı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na yapılan saldırı, Türkiye'de büyük bir infiale yol açtı. Polis kontrol noktasına düzenlenen silahlı saldırıda DHKP/C terör örgütü üyeleri Emrah Yayla ve Pınar Birkoç, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Olay, Adalet Sarayı'nın C Kapısı önünde meydana geldi ve çatışma sesleriyle yankılandı. Saldırı sonucunda 3 polis ve 3 sivil olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Emrah Yayla ve Pınar Birkoç'un terör örgütü üyesi oldukları tespit edildi ve olay yerinde etkisiz hale getirildiler.

Saldırganların daha önce katıldıkları etkinliklere ait görüntülerin ortaya çıkması, olayın ciddiyetini ve terör örgütü bağlantısını vurguladı. Bu saldırı, Türkiye'deki güvenlik endişelerini artırdı ve terörle mücadelede daha fazla kararlılık gerektirdiği mesajını verdi.

Çağalaayna

Çağlayannü,

Ça2

Ça

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı Mavi Kelebekler, Liderliğini Sürdürüyor

Konyaaltı Mavi Kelebekler, Liderliğini Sürdürüyor