Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Yolcu Minibüsü Bisiklete Çarptı: 1 Ölü 1 Ağır Yaralı

Bursa'da Yolcu Minibüsü Bisiklete Çarptı: 1 Ölü 1 Ağır Yaralı

Bursa'da yaşanan kaza, bir bisiklet sürücüsünün hayatını kaybetmesine ve bir arkadaşının ağır yaralanmasına neden oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan kaza, acil yardım ekiplerinin müdahalesiyle sonuçlandı. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Yolcu Minibüsü Bisiklete Çarptı: 1 Ölü 1 Ağır Yaralı
KAYNAK: İHA

Bursa'da yaşanan kaza, adeta bir faciaya dönüştü. Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bisiklet yolunda seyir halinde olan bir minibüs, aniden önüne çıkan bisiklete çarptı.

Mümin Gençoğlu Caddesi'nde yaşanan bu trajik kaza, güvenlik kamerasına da yansıdı. Bisiklet sürücüsü B.A. (16) ve yanındaki arkadaşı, Yeşilyayla Sokak'tan caddeye aniden çıktıkları sırada minibüsün hızına yetişilemedi ve feci bir kaza meydana geldi.

2 Arkadaştan Biri Kurtarılamadı

Yaralılar Acil Yardım Ekipleri Tarafından Hastaneye Sevk Edildi

Kazanın etkisiyle yere savrulan B.A. ve arkadaşı, ağır yaralı olarak olay yerinde kanlar içinde kaldı. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Acil yardım ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

2 Arkadaştan Biri Kurtarılamadı2

Hayati Tehlikesi Devam Ediyor

Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen B.A. hayatını kaybetti. Arkadaşı ise halen hayati tehlikesini koruyor. Polis, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

2 Arkadaştan Biri Kurtarılamadı3

2 Arkadaştan Biri Kurtarılamadı4

2 Arkadaştan Biri Kurtarılamadı5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnegöl'de Unutulan Yemek Yangına Sebep Oldu

İnegöl'de Unutulan Yemek Yangına Sebep Oldu