Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Yol Verme Kavgası: Önce Kadınlar Sonra Erkekler Arasında Kavga Çıktı

Bursa'da Yol Verme Kavgası: Önce Kadınlar Sonra Erkekler Arasında Kavga Çıktı

Bursa'da trafiğin ortasında yaşanan yol verme kavgaları kameralara yansıdı. İlk olarak kadınlar arasında başlayan tartışma çantaların havada uçuştuğu bir kavgaya dönüştü. Ardından ise başka bir caddede erkekler arasında sopa ve yumrukla kavga yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş İsmetiye mevkisinde seyir halinde olan iki kadın sürücü, yol verme konusunda anlaşmazlık yaşadı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İki taraf da birbirine çantalarla saldırdı.

Yaşanan kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kadınlar arasındaki gerilim, trafiğin ortasında şiddetle dışa vuruldu. Yol verme konusundaki anlaşmazlık, çantaların havada uçuştuğu bir kavgaya dönüştü.

Önce Kadınlar, Sonra Erkekler Birbirine Girdi

Başka Bir Caddede Erkekler Arasında Kavga

Başka bir caddede ise yol verme tartışması bu kez erkekler arasında yaşandı. İki grup arasındaki anlaşmazlık sopa ve yumrukların kullanıldığı bir kavgaya evrildi. Kavgayı çevredeki insanlar güçlükle ayırdı. Bu kavga da güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Sopaların ve yumrukların havada uçuştuğu görüntüler, cadde üzerinde yaşanan gerginliği gözler önüne serdi.

Önce Kadınlar, Sonra Erkekler Birbirine Girdi3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK Uzmanı Erdursun'dan memurlara 3600 ek gösterge uyarısı!

SGK Uzmanı Erdursun'dan memurlara 3600 ek gösterge uyarısı!