Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Otobüsün Freni Patladı: Önce Ağaca Sonra Evin Duvarına Çarptı

Bursa'da Otobüsün Freni Patladı: Önce Ağaca Sonra Evin Duvarına Çarptı

Bursa'da bir otobüsün freni patladı, şoför hafif yaralandı. Kazada maddi hasar meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, bir otobüsün freni patladı ve ardından yaşanan zincirleme olaylar korkuttu. Kazada, otobüs şoförü hafif yaralandı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Namazgah Mahallesi Şehit Asteğmen Oksan Altanay Caddesi üzerinde gerçekleşti. İbrahim İ. (45) isimli şoförün kullandığı 16 S 5310 plakalı otobüsün freni, cadde üzerinde seyrederken aniden boşaldı. Durumu fark eden İbrahim İ., panik yapmadan otobüsü kontrol altına almaya çalıştı. Ancak, kontrol edilemeyen otobüs önce orta refüjdeki ağaca çarptı, ardından park halindeki bir kamyonete ve bir evin duvarına çarparak durabildi.

Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İbrahim İ., kazada hafif yaralandı ve tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Neyse ki, kaza sonucunda ciddi bir yaralanma olmazken, maddi hasarın boyutu ise daha sonra belirlenecek.

Tahkikat Başlatıldı

Kaza sonrasında otobüs, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ancak, kaza ile ilgili detaylı inceleme ve tahkikat başlatıldı. Yetkililer, fren sisteminin neden başarısız olduğunu ve kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lübnan'dan İsrail'e 30 Roket Saldırısı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Lübnan'dan İsrail'e 30 Roket Saldırısı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti