Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Kaykay Süren 10 Yaşındaki Çocuk Servis Aracının Altında Kalarak Hayatını Kaybetti: Sürücü Tutuklandı

Bursa'da Kaykay Süren 10 Yaşındaki Çocuk Servis Aracının Altında Kalarak Hayatını Kaybetti: Sürücü Tutuklandı

Bursa'da yolun karşısına kaykayı ile geçmeye çalışırken servis aracının çarpması sonucu yaşamını yitiren 10 yaşındaki Yusuf Çakır, okula başlayacağı gün toprağa verildi. Servis şoförü ve bir kişi tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Kaykay Süren 10 Yaşındaki Çocuk Servis Aracının Altında Kalarak Hayatını Kaybetti: Sürücü Tutuklandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde yaşanan kaza, 10 yaşındaki Yusuf Çakır'ın hayatına mal oldu. Küçük Yusuf, arkadaşlarıyla parka gitmek için evinden çıkmış, kaykayı ile oyun oynarken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, 16 S 4070 plakalı servis aracının altında kaldı.

Servis şoförü durmadı

Servis aracını kullanan Ö.S., küçük Yusuf'a çarpmasına ve çevredekilerin uyarılarına rağmen durmayarak yoluna devam etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Yusuf Çakır'ı Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırdı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Emniyet güçleri kısa sürede şüphelileri yakaladı

Olay sonrası Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, servis şoförü Ö.S. ve kaza sonrası olay yerine geldiği belirlenen A.Ö. ve Y.E.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 kişi, Bağlarbaşı Polis Merkezi Amirliği'nde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Küçük Yusuf'un cenazesi gözyaşları arasında defnedildi

Okula başlayacağı gün yaşamını yitiren Yusuf Çakır'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesinin evine getirildi. Şahin Yılmaz İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi olan Yusuf için evin önünde helallik alındı. Daha sonra, Yunuseli Hüseyin Kanalıcı Camii'nde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası küçük çocuk, Yunuseli Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

İki kişi tutuklandı

Olayla ilgili gözaltına alınan servis şoförü Ö.S. ile kazadan sonra olay yerine gelen A.Ö. ve Y.E., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Servis şoförü Ö.S. ile A.O., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müge Anlı Neden Narin Güran Cinayetini İşlemediğini Açıkladı

Müge Anlı Neden Narin Güran Cinayetini İşlemediğini Açıkladı