Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Kaçak Suçlu Restoranda Yakalandı: Film Gibi Kaçış Hikayesi

Bursa'da Kaçak Suçlu Restoranda Yakalandı: Film Gibi Kaçış Hikayesi

Bursa’da 37 suçtan hakkında 31 yıl 8 ay hapis cezası bulunan zanlı, bir restoranda garson olarak çalışırken yakalandı. Şahsın iki yıl süren kaçış hikayesi ise oldukça dikkat çekici.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Kaçak Suçlu Restoranda Yakalandı: Film Gibi Kaçış Hikayesi
KAYNAK: İHA

Bursa’da 37 farklı suçtan hakkında 31 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.N., bir restoranda garson olarak çalışırken yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlatarak zanlının izini sürdü. Yapılan araştırmada, M.N.’nin merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’ndeki evine gitmediği tespit edildi.

İki Yıldır Polisten Kaçıyordu

Ekipler, M.N.’nin sahte bir kimlikle Bursa’da bir restoranda çalıştığını belirledi. Zanlının, bulduğu sahte kimlik ile 2 yıl boyunca kaçtığı ve bu süre zarfında polis ve jandarma uygulamalarından geçtiği öğrenildi. Kaçışını sürdüren M.N., Yalova ve Bursa’da sigortasız çalışarak izini kaybettirmeyi başarmıştı.

Restorana Müşteri Olarak Girdiler

Sivil ekipler, M.N.’yi yakalamak için restorana müşteri olarak girdi. Masaya oturan polisler, en uygun fırsatı değerlendirerek şüpheliyi restoran içinde yakaladı. M.N., gerçek kimliğini itiraf etmek zorunda kaldı. Gözaltına alınan zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Film Gibi Kaçışın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yakalanma anı, restorana ait güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelinin yemek servisi yaptığı ve sivil ekiplerin tedbirli şekilde şahsı yakalayıp dükkandan çıkardığı anlar kameraya yansıdı. M.N., mahkemeye sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kayıp Suçlu, Çalıştığı İşyerine Yakın Bir Otelde Kalıyordu

Polis, zanlının evine gitmediği ve çalıştığı işyerine yakın bir otelde kaldığını belirledi. M.N.'nin suçları ve kaçış süreci, hem polis hem de kamuoyu için oldukça dikkat çekici bir vaka olarak tarihe geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli maaşında zam farkı ödeme tarihi açıklandı

Emekli maaşında zam farkı ödeme tarihi açıklandı