Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da 'Huzur' Uygulaması: 12 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa'da 'Huzur' Uygulaması: 12 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa'da gerçekleştirilen 'Huzur' uygulamasında 12 kişi gözaltına alındı, 48 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi. İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği için denetimlerin süreceğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da 'Huzur' Uygulaması: 12 Kişi Gözaltına Alındı
KAYNAK: İHA

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda bin polisin katılımıyla kent merkezinde gerçekleştirilen 'huzur' uygulaması kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amaçlanıyor.

Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şubeleri ve Gürsu ile Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan yaklaşık bin polis, ara sokaklar, metruk binalar ve umuma açık alanlarda denetimleri artırdı. Uygulama sırasında 1.896 kişi sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alındı. Ekipler, şüphelilerin üzerinde gerçekleştirilen aramalarda; 2 adet ruhsatsız silah, 1 adet kurusıkı tabanca, bir miktar esrar ve bonzai ele geçirdi.

Bursa’da Bin Polisle ‘Huzur’ Uygulaması3

Trafik Denetimlerinde Sert Tedbirler Uygulandı

Trafik polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen sabit yol uygulamasında ise bin 40 araç kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda, trafik kurallarını ihlal eden 48 araç sürücüsüne toplamda 170 bin 400 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca, 2 araç da trafikten men edildi. İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan uygulamaların vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla olduğunu ve bu tarz denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Bursa’da Bin Polisle ‘Huzur’ Uygulaması4

Bursa’da Bin Polisle ‘Huzur’ Uygulaması5

Bursa’da Bin Polisle ‘Huzur’ Uygulaması2

Bursa’da Bin Polisle ‘Huzur’ Uygulaması

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Flört etmek doğuştan yetenek mi yoksa öğrenilebilir mi?

Flört etmek doğuştan yetenek mi yoksa öğrenilebilir mi?