Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Firari Asker İnternet Kafede Askeri Oyun Oynarken Yakalandı

Bursa'da Firari Asker İnternet Kafede Askeri Oyun Oynarken Yakalandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde askerlik yapan ve izni bitmesine rağmen birliğine geri dönmeyen 25 yaşındaki Erdem Y., Bursa'da bir internet kafede askeri oyun oynarken yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Firari Asker İnternet Kafede Askeri Oyun Oynarken Yakalandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'nde askerlik yapan Erdem Y. (25), tezkeresine 25 gün kala izin alarak Bursa'ya geldi. Ancak izni bittikten sonra birliğine geri dönmeyen genç asker, hakkında çıkarılan yakalama kararıyla aranmaya başladı.

Erdem Y.'nin izni sona erdikten sonra KKTC’ye dönmemesi üzerine, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ertuğrulgazi Polis Merkezi'ne bağlı ekipler, gelen ihbar üzerine Erdem Y.'nin Yıldırım ilçesindeki Erikli Mahallesi’nde bir internet kafede olduğunu tespit etti.

Askeri Oyun Oynarken Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, internet kafeye müşteri gibi girerek Erdem Y.'yi gözaltına aldı. İlginç olan ise firari askerin, yakalandığı esnada askeri bir oyun oynuyor olmasıydı.

Adliyeye Sevk Edildi

Gözaltına alınan Erdem Y., yapılan işlemlerinin ardından Bursa Adliyesi’ne sevk edildi. Burada gerçekleştirilen hukuki işlemlerden sonra, firari asker, birliğine teslim edilmek üzere Muradiye Askerlik Şubesi’ne götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin Yeni Orta Sahası Sofyan Amrabat Kimdir?

Fenerbahçe'nin Yeni Orta Sahası Sofyan Amrabat Kimdir?