Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Dernek Bahçesinde Sandalye ve Çiçek Hırsızlığı

Bursa'da Dernek Bahçesinde Sandalye ve Çiçek Hırsızlığı

Bursa'da bir derneğin bahçesinde sandalye ve çiçek hırsızlığına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Dernek yetkilisi, yaşananları şaşkınlıkla izlerken, hırsızların rahat tavırları dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Bursa'da bir derneğin bahçesinde yaşanan sandalye ve çiçek hırsızlığı, güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Nilüfer ilçesine bağlı 23 Nisan Mahallesi Araslı Sokak'ta gerçekleşti. Derneğe gelen ziyaretçilerin dinlenmek için kullandığı sandalyeleri hedef alan hırsızlar, her gün yapılan kontrollerde sandalyelerin güvenli bir şekilde bağlanmadığını fark etti.

Bahçede bulunan plastik sandalyeleri çalmak için harekete geçen hırsızlar, dikkat çekici bir rahatlıkla işlerini gerçekleştirdi. İki hırsız, at arabasıyla derneğin önüne yaklaştı. Güvenlik kamerasını inceleyerek bilgi topladıktan sonra yüzlerini gizleyerek içeri girdiler. Kendilerinden emin bir şekilde sürgülü kapıyı açarak bahçeye giren hırsızlardan biri sandalyelere, diğeri ise çiçeklere yönelerek çalmaya başladı.

Beğenmedikleri iki sandalyeyi geri bırakan hırsızlar, çaldıkları malları kimse fark etmesin diye çuvala koyarak uzaklaştılar. Yakalanma korkusu olmadan hareket eden hırsızlar, çıkarken dahi kapıyı kapatmayı ihmal etmediler.

Yetkilinin Açıklamaları

Dernek yetkilisi Mehmet Çibir, sabah kalktığında bahçede sandalyelerin ve çiçeklerin olmadığını fark etti. Güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde ise şaşkınlığını gizleyemedi. Çibir, "Yaklaşık olarak 7 sandalyemiz vardı. Sabah kalktığımda sandalyelerin ve çiçeklerin yerinde olmadığını gördüm. İki kadın hırsızın at arabasıyla geldiğini gözlemledim. Rahat bir şekilde bahçeye girerek sandalyeleri alıyorlar. Ardından çiçekleri de çalarak uzaklaşıyorlar. Sandalyeleri anladık da, çiçekleri ne yapacaklarını merak ediyorum," şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Euroleague 29'uncu haftanın sonuçları belli oldu

Euroleague 29'uncu haftanın sonuçları belli oldu