Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa Valisi'nden Yangın Hakkında Açıklama!

Bursa Valisi'nden Yangın Hakkında Açıklama!

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Uludağ Üniversitesi kampüsünde çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa Valisi'nden Yangın Hakkında Açıklama!
KAYNAK: İHA

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Uludağ Üniversitesi kampüsünde çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını duyurdu. Yangın, bugün saat 14.30 civarında başladı ve söndürme çalışmaları halen devam ediyor.

4 Uçak ve 4 Helikopter

Yangının ilk anlarından itibaren sahada incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, 150 araç ve bine yakın personelin havadan ve karadan müdahalede bulunduğunu belirtti. Demirtaş, "4 uçak ve 4 helikopterle havadan müdahale ediyoruz. Şu an yangının ilerlemesi durduruldu. Soğutma çalışmalarını sürdürüyoruz. Yangını kısmen kontrol altına aldık" dedi.

A W237232 02

Rüzgar Yangını Büyüttü

Yangının büyümesinin en büyük sebebinin rüzgar olduğunu vurgulayan Vali Demirtaş, "Personelimiz ve ekipmanlarımızla gerekeni yapıyoruz. Ancak rüzgarın şiddeti işleri zorlaştırdı. Buna rağmen arkadaşlarımız büyük gayret gösterdi" şeklinde konuştu. Orman ve İçişleri Bakanları'nın yangının her aşamasını yakından takip ettiğini belirtti.

Hastane İçin Risk Yok

Yangının çıkış sebebinin ve etkilenen alanın belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü dile getiren Vali Demirtaş, "Araştırma hastanesi veya kampüs için herhangi bir risk söz konusu değil. Tedbiren yurtlardaki öğrencilerimizi diğer yurtlara yerleştirdik. Bu gece öğrencilerimiz güvenli bir şekilde kalacaklar" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şarkıcı Şimal Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklamalarda Bulundu: 'Korkudan Ağlıyorum'

Şarkıcı Şimal Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklamalarda Bulundu: 'Korkudan Ağlıyorum'