Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa İnegöl'de Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Bursa İnegöl'de Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir minibüs ile çarpışan kamyonetin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Kazanın detayları ve kurtarma operasyonuyla ilgili detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa İnegöl'de Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan trafik kazasında, bir minibüs ile çarpışan kamyonetin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Kazanın meydana geldiği yer, saat 08.00 sularında Kemalpaşa Mahallesi Paşaören ile Hicran Sokak'ın kesiştiği kontrolsüz bir kavşaktı.

Paşaören Sokak üzerinde seyir halinde olan 34 FJ 8723 plakalı kamyonet, Hicran Sokak'tan çıkan 19 ADD 565 plakalı minibüse yan çarptı. Bu çarpışma sonucunda kamyonet devrilirken, minibüs ise askıda kaldı. Kazada, sürücülerden biri olan Yusuf Ç. (30) ve minibüsteki yolculardan biri olan Faruk Ç. (32) ile birlikte toplamda 3 kişi yaralandı. Kaza haberinin ardından, olay yerine 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sıkışan sürücüler ile yolcu, kurtarma ekipleri tarafından araçlardan çıkarıldı. Yaralılar, sağlık durumlarının iyi olduğu belirlendikten sonra ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Minibüs Ile Kamyonet Çarpıştı

Polis Soruşturma Başlattı

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Detaylı inceleme ve raporlama işlemleri sürüyor.

Minibüs Ile Kamyonet Çarpıştı2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kağıthane'de Uy*şturucu Ticareti Yapan Şahıs Polis Tarafından Yakalandı

Kağıthane'de Uy*şturucu Ticareti Yapan Şahıs Polis Tarafından Yakalandı