Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Burdur'da şüpheli çanta paniği!

Burdur'da şüpheli çanta paniği!

Burdur'da gece saatlerinde devriye gezen polis ekipleri tarafından yol kenarında bulunan şüpheli çanta, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da şüpheli çanta paniği!
KAYNAK: İHA

Burdur'un Merkez Yeni Mahalle'sinde, Seymen Caddesi ile Menderes Caddesi'nin kesişiminde, gece saat 02.15 sıralarında devriye görevi yapan Asayiş Şube ekipleri, yol kenarına bırakılmış şüpheli bir çanta fark etti. Durumdan şüphelenen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak caddeyi trafiğe kapattı ve durumu bomba imha ekiplerine bildirdi.

A W236816 08 Result

Kontrollü Olarak Patlatıldı

Olay yerine hızla intikal eden bomba imha uzmanları, gerekli hazırlıkları yaparak özel kıyafetlerini giydi ve şüpheli çantaya fünye yerleştirdi. Kontrollü patlama anonsunun ardından çanta patlatılarak imha edildi. Patlamanın ardından yapılan incelemede, çantanın içinde spor kıyafetleri ve ayakkabı olduğu ortaya çıktı.

A W236816 06 Result

Olay sırasında cadde girişleri tamamen trafiğe kapatıldı. Kontrollü patlamanın ardından bomba imha ekipleri, çantanın içeriğini kontrol edip herhangi bir tehlike olmadığını belirledikten sonra, caddeler yeniden trafiğe açıldı. 

A W236816 03 Result

A W236816 10 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa Sahillerinde Çevre Kirliliği Endişesi

Gazipaşa Sahillerinde Çevre Kirliliği Endişesi