Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Burdur'da bir kişi 5 gün sonra evinde öl* bulundu

Burdur'da bir kişi 5 gün sonra evinde öl* bulundu

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde ikamet eden sara hastası yaşlı adamın cansız bedeni evinde bulundu. Ces*di kepçe ile çıkarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da bir kişi 5 gün sonra evinde öl* bulundu
KAYNAK: İHA

Burdur’un Çeltikçi ilçesinde, yalnız yaşayan ve en son 4 gün önce görülen sara hastası yaşlı adam, evinde kızı tarafından öl* bulundu.

A W251491 02 Result

Üvey kızı tarafından bulundu

Olay, saat 10.30 sıralarında Çeltikçi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ilçede yalnız yaşayan sara hastası Uğur Kaygısız (65), kendisini ziyarete gelen üvey kızı D.D.K. (23) tarafından evde hareketsiz halde bulundu. D.D.K.'nin durumu fark etmesi üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu.

A W251491 07

Sağlık ekipleri ölümünü belirledi

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Uğur Kaygısız’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada yaşlı adamın en son 4-5 gün önce kıraathanede görüldüğü ve o günden beri kimsenin onunla irtibata geçmediği öğrenildi.

A W251491 06 Result

Cenaze morga kaldırıldı

Polis ekiplerinin çalışmalarının ardından adli tabip tarafından normal ölüm olarak değerlendirilen Uğur Kaygısız’ın cenazesi, şiştiği için kepçe yardımıyla evden çıkarılarak morga kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın'da sokaklar boşaldı.

Aydın'da sokaklar boşaldı.