Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Burdur'da asayiş uygulamaları: 21 şüpheli tutuklandı

Burdur'da asayiş uygulamaları: 21 şüpheli tutuklandı

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir haftalık asayiş uygulamaları kapsamında 21 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden 21'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da asayiş uygulamaları: 21 şüpheli tutuklandı
KAYNAK: İHA

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 27 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, 2 adet kesici delici alet, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet tabanca ele geçirildi. 1 şahıs hakkında "6136 Sayılı Kanun'a muhalefet" suçundan işlem yapıldı. Mal varlığına karşı işlenen suçlar ile mücadele kapsamında ise meydana gelen 3 hırsızlık olayının tamamı aydınlatıldı. Olaylara karışan 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda ise farklı suçlardan (hırsızlık, kasten yaralama, tehdit) aranması olan toplamda 28 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 21'i tutuklanarak cezaevine gönderildi, 7 şahıs serbest bırakıldı.

Yakalanan şahıslardan "kasten yaralama" suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan 1 kişi de tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu'na ziyaret