Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bozkurt'ta Feci Kaza: Yolcu Otobüsü Otomobille Çarpıştı 1 Ölü

Bozkurt'ta Feci Kaza: Yolcu Otobüsü Otomobille Çarpıştı 1 Ölü

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde bir yolcu otobüsünün karşı şeride geçerek bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 65 yaşındaki Münür Acar hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bozkurt'ta Feci Kaza: Yolcu Otobüsü Otomobille Çarpıştı 1 Ölü
KAYNAK: İHA

Kaza, gece saatlerinde Denizli'nin Bozkurt ilçesine bağlı Tutluca Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. İzmir'den aldığı yolcularla Kayseri'ye doğru yola çıkan 38 YP 027 plakalı otobüs, Denizli - Afyon karayolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde mola verdikten kısa bir süre sonra kontrolden çıktı.

Mola sonrası yoluna devam eden otobüs, yaklaşık 1 kilometre sonra henüz belirlenemeyen bir sebeple ters şeride geçti. Bu esnada karşı yönden gelen Münür Acar yönetimindeki 20 GC 237 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ağır hasar alan otomobilde sıkışan Münür Acar, olay yerinde hayatını kaybetti.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazanın ardından otobüs sürücüsü gözaltına alınırken, Münür Acar'ın cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Acar'ın cenazesinin bugün Bozkurt ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gürz-5 Operasyonu: 12 İlde Ter*r Örgütüne Büyük Darbe

Gürz-5 Operasyonu: 12 İlde Ter*r Örgütüne Büyük Darbe