Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Böyle vahşet görülmedi! Ev arkadaşını öldürüp kafasını buzdolabında sakladı!

Böyle vahşet görülmedi! Ev arkadaşını öldürüp kafasını buzdolabında sakladı!

Bursa'da yaşanan dehşet verici olayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Ahmet Burak Demir ev arkadaşı Murat Kutlu ve Eczacı kalfası Serdar Ergun'u öldürdüğünü açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Böyle vahşet görülmedi! Ev arkadaşını öldürüp kafasını buzdolabında sakladı!

Bursa'da yaşanan dehşet verici olayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) tabancayla öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ahmet Burak Demir (40) hakkında hazırlanan iddianamede, Demir'in Kutlu'yu evinde 3 kurşunla vurarak başını vücudundan bıçakla ayırıp buzdolabına koyduğu, aynı zamanda balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü belirtildi. Demir'in, borcunu ödemesi için çağırdığı otomobilinde Serdar Ergun'u da öldürdüğü ifade edilen iddianameye göre, Demir 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacak, ayrıca öldürdüğü köpek için de 1200 TL para cezası istenecek.

kafasını kestiii

Battaniyeye sarmış

Şubat ayında kaybolan eczacı kalfası Serdar Ergun'dan haber alamayan yakınları, polise kayıp ihbarında bulundu. Polis, mobese görüntülerinden Serdar Ergun'un otomobilinin İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde olduğunu tespit etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçerek Serdar Ergun'un otomobilini durdurdular ve sürücü Ahmet Burak Demir'i gözaltına aldılar. Araçta yapılan aramada, bir tabanca ve Serdar Ergun'un battaniyeye sarılı cesedi bulundu.
İlk sorgusunda Serdar Ergun'u öldürdüğünü itiraf eden Demir, aynı zamanda Bursa'daki ev arkadaşı Murat Kutlu'yu da 3 gün önce öldürdüğünü beyan etti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahmet Burak Demir'in Tahtakale Mahallesi'ndeki evine giderek Murat Kutlu'nun cansız bedenini buldular. Ayrıca, Demir'in evdeki köpeği de öldürdüğü belirlendi.

kafasını kesti

Nasıl öldürdüğünü anlattı

Ahmet Burak Demir, işlemlerinin ardından Bursa'ya getirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan ve çelişkili ifade veren Demir'in, "Eczanede kalfa olarak çalışan Serdar'dan kullandığım bazı ilaçları alıyordum. Kendisine borcum vardı. Olay günü parayı ödemek için kendisini çağırdım. Küfredince öldürdüm. Cesedini otomobiline koyup İstanbul'a gittim, kredi kartıyla harcama yaptım. Daha önce de ev arkadaşım olan Murat Kutlu'yu da bana küfrettiği için tabancayla öldürdüm" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Burak Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma 7 ayda tamamlandı. İddianamede, Demir'in Kutlu'yu evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan bıçakla ayırarak buzdolabına koyduğu, balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü, Serdar Ergun'u da borcunu ödemek için çağırdığı otomobilinde 3 kurşunla öldürdüğü belirtilerek,

buzolabı bey

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Barosu'ndan Çocuk Hakları Günü'ne Özel Açıklama

Antalya Barosu'ndan Çocuk Hakları Günü'ne Özel Açıklama