Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bıçaklanan 3 kişiyi hastaneye bırakıp gittiler

Bıçaklanan 3 kişiyi hastaneye bırakıp gittiler

Karaman'da D.A.D., Y.D. ve N.S. isimli üç kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Sonra kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından araçla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önüne bırakıp gittiler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bıçaklanan 3 kişiyi hastaneye bırakıp gittiler
KAYNAK: İHA

Karaman'da akşam saat 23.00 sularında Üniversite Mahallesi Masal Parkı yanında gerçekleşen olayda, D.A.D., Y.D. ve N.S. isimli üç kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandıktan sonra kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından özel bir araçla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önüne bırakıldı.

Görevliler tarafından fark edilen yaralı şahıslar hemen hastane içerisine alınarak tedavi altına alındı. Ancak, muhtar olduğu belirlenen D.A.D. ve Y.D.'nin sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olayın ardından bırakanlar, hızla olay yerinden ayrıldı. Polis, olayın aydınlatılabilmesi için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bıçaklı saldırının nedeni ve saldırganların kimliği hakkında detaylı bilgiler elde edilmeye çalışılırken, hastanedeki tedaviler devam ediyor. Kamuoyu, olayın gelişmelerini yakından takip etmektedir.

Karaman’da Bıçaklanan 3 Kişi Hastane Önüne Bırakıldı2

Karaman’da Bıçaklanan 3 Kişi Hastane Önüne Bırakıldı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çalışan emekliye 5 bin TL’lik ikramiye bu sıralamaya göre ödenecek

Çalışan emekliye 5 bin TL’lik ikramiye bu sıralamaya göre ödenecek