Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Beşiktaş'ta Ünlü Pilavcıda 'Bedava Yemek' Kavgası

Beşiktaş'ta Ünlü Pilavcıda 'Bedava Yemek' Kavgası

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki ünlü pilavcıda seyyar çiçekçilerle çalışanlar arasında çıkan “bedava yemek” kavgası kameralara yansıdı. Olayda polis müdahale etti ancak taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ta Ünlü Pilavcıda 'Bedava Yemek' Kavgası
KAYNAK: İHA

Geçtiğimiz Perşembe günü saat 04.00 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerindeki ünlü bir pilavcıda çıkan kavga, seyyar çiçekçiler ile çalışanlar arasında meydana geldi.

İddiaya göre, çiçekçiler pilavcıya gelerek “bedava yemek” istedi. Çalışanların bu isteği reddetmesi üzerine tartışma büyüdü ve kısa sürede kavga çıktı.

Bedava Yemek İsteği Kavga Çıkardı

Kavganın büyümesiyle birlikte çalışanlar ile çiçekçiler arasında tartışma şiddetlendi. Ortamın gerildiği ve tarafların birbirine girdiği olayda, durumun ciddileşmesi üzerine polis ekipleri hızla müdahale etti. Olay yerine gelen Beşiktaş polisi, tarafları ayırarak kavgayı sonlandırdı.

Polis Müdahale Etti

Kavgaya müdahale eden polis ekipleri, tarafları sakinleştirdi. O anlar ise kameralara anbean yansıdı. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaması üzerine olay yerinde herhangi bir işlem yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de heyelan riski olan yolda çalışma yapıldı

Mersin'de heyelan riski olan yolda çalışma yapıldı