Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Beşiktaş'ta Tadilat Halindeki Binada Doğal Gaz Patlaması! Bir Kişi Yaralandı

Beşiktaş'ta Tadilat Halindeki Binada Doğal Gaz Patlaması! Bir Kişi Yaralandı

Beşiktaş'ta tadilat halindeki bir binada meydana gelen doğal gaz patlaması mahalle sakinlerini korku dolu anlar yaşattı. Bir kişinin hafif şekilde yaralandığı patlama sonrasında çevrede maddi hasar meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ta Tadilat Halindeki Binada Doğal Gaz Patlaması! Bir Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Beşiktaş'ta tadilat halinde olan 5 katlı binanın 3. katındaki dairede meydana gelen doğal gaz patlaması, mahalle sakinlerini korku dolu anlar yaşattı. Saat 05.30 sıralarında meydana gelen patlama sonucunda bir kişi hafif şekilde yaralanırken, çevredeki binalarda da maddi hasar oluştu.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, patlamanın etkisiyle çevrenin bir toz bulutuyla kaplandığı ve binadan kopan parçaların etrafa savrulduğu görülüyor. Ayrıca, park halindeki araçların üzerine düşen beton parçaları da kameralara yansıdı.

Beşiktaş'ta 5 Katlı Binanın2

Bir Kişi Hafif Şekilde Yaralandı

Edinilen bilgilere göre, patlama sırasında evde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralanırken, çevredeki binaların camları kırıldı ve park halindeki araçlara da maddi hasar verildi. Olayın ardından bölgeye polis, itfaiye, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi.

Mahalle Sakinleri Korku İçinde Kaldı 

Mahalle sakinlerinden biri, patlama anında yaşadığı korkuyu şu şekilde anlattı: "Okula çocukları hazırlıyordum. Birden bire yüksek bir ses duyduk ve herkes sokağa döküldü. Bir kişi yaralıydı ve herkes büyük bir şok içindeydi."

Can Kaybı Yaşanmadı

Patlamanın meydana geldiği binanın tadilatta olması, olası bir faciayı önledi. Binanın boş olması, patlama sonrasında oluşabilecek can kaybını engelledi. Yetkililer, olayın detaylı bir şekilde araştırıldığını belirtti.

Beşiktaş'ta 5 Katlı Binanın3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nisan ayında hizmet üretimi yıllık bazda arttı

Nisan ayında hizmet üretimi yıllık bazda arttı