Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bandırma'da PK*-K*K Propagandası Yapan Şüpheli Yakalandı

Bandırma'da PK*-K*K Propagandası Yapan Şüpheli Yakalandı

Bandırma'da PK*-K*K propagandası yaptığı gerekçesiyle aranan bir şüpheli, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yakalandı. Adli işlem başlatılan şahıs hakkında detaylı inceleme yapılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bandırma'da PK*-K*K Propagandası Yapan Şüpheli Yakalandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, PK*-K*K Silahlı Ter*r Örgütü propagandası yaptığı suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan bir şüpheli şahıs, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon sonucu yakalandı. 

Jandarma ekipleri, silahlı ter*r örgütleriyle bağlantılı kişilerin eylem ve faaliyetlerini deşifre etmek ve aranan şahısları yakalamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında bu başarılı operasyonu gerçekleştirdi.

Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

Yakalanan şüpheli hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi. Bandırma ilçesinde gerçekleştirilen operasyon, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Operasyon sonucunda elde edilen bilgiler doğrultusunda, ilgili şüphelinin örgütle olan bağlantılarının detaylı bir şekilde inceleneceği ifade edildi.

Güvenlik güçlerinin çalışmaları devam ediyor

Emniyet güçleri, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edeceklerini duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ruhsatsız İşletmelere Son Uyarı

Ruhsatsız İşletmelere Son Uyarı