Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Aydın'da Feci Motosiklet Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

Aydın'da Feci Motosiklet Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybedip refüje çarpan motosiklet karşı şeride geçti. Talihsiz kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aydın'da Feci Motosiklet Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Aydın-Denizli Karayolu üzerindeki Pamukören Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Lütfi Güner (20), aracının kontrolünü kaybederek refüje çarptı ve karşı şeride geçti.

Çevredeki görgü tanıkları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine hızla gelen sağlık ve polis ekipleri, Güner'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Güner'in cansız bedeni, gerekli incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kaza Anbean Kaydedildi

Sabah saatlerinde gerçekleşen kaza, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin hızla gelerek refüje çarpması ve karşı şeride geçmesi açıkça görüldü. Kazanın nasıl meydana geldiği ve detayları, görüntüler sayesinde daha net bir şekilde anlaşılabiliyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer olayın tüm yönleriyle incelendiğini belirtti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, soruşturma kapsamında önemli bir delil olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SÖZÜNDE DUR MUHİTTİN BAŞKAN

SÖZÜNDE DUR MUHİTTİN BAŞKAN