Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Aydın'da AVM’nin süs havuzunda ölü bulundu

Aydın'da AVM’nin süs havuzunda ölü bulundu

Aydın'ın İsabeyli Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, bir motosiklet sürücüsü süs havuzunda ölü bulundu. Polis ve sağlık ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aydın'da AVM’nin süs havuzunda ölü bulundu
KAYNAK: Haber Merkezi

İsabeyli Mahallesi’nde bulunan bir AVM’de bugün saat 06.00 sıralarında trajik bir kaza meydana geldi. AVM’nin güvenlik görevlisi, devriye sırasında süs havuzunun içerisinde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti.

Güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, süs havuzuna yakın bir alanda bir motosiklet bulundu.

Ekipler, ölen kişinin motosiklet sürücüsü Adem Karataş olduğunu tespit etti. Karataş’ın cansız bedeni, otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili ilk bulgular, Karataş’ın direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptığı ve ardından süs havuzuna düştüğü yönünde. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mustafa Karancı: 'Yarım asırlık mesleki deneyim ve birikimle çalışmaya devam edeceğiz'

Mustafa Karancı: 'Yarım asırlık mesleki deneyim ve birikimle çalışmaya devam edeceğiz'