Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Aydın Efeler'de Orman ve Zeytinlik Yangını: Müdahaleler Sürüyor

Aydın Efeler'de Orman ve Zeytinlik Yangını: Müdahaleler Sürüyor

Aydın'ın Efeler ilçesindeki ormanlık ve zeytinlik alanda çıkan yangına havadan ve karadan yoğun müdahale sürüyor. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aydın Efeler'de Orman ve Zeytinlik Yangını: Müdahaleler Sürüyor
KAYNAK: İHA

Aydın’ın Efeler ilçesi Emirdoğan Mahallesi'nde, ormanlık ve zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangın, geniş bir alana yayılırken, bölgedeki söndürme çalışmaları hem havadan hem de karadan yoğun şekilde devam ediyor.

Ekiplerin Yoğun Çabası

Muğla Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 4 uçak ve 4 helikopter havadan müdahalede bulunurken, karadan ise 5 su ikmal aracı, 2 yer ekibi, 15 arazöz, 2 dozer, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait 4 su tankeri, Efeler Belediyesi'ne ait 3 su tankeri ve 4 itfaiye aracı yangına müdahale ediyor. Zaman zaman alevlenen bölgelere hızla müdahale eden ekipler, yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf ediyor.

Yerel Halktan Destek

Yangın söndürme çalışmaları sürerken, bölgedeki vatandaşlar da ekiplere destek veriyor. Hem söndürme hem de soğutma çalışmalarının hızla devam ettiği bölgede, yangının yayılmasının önlenmesi için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda.

Yangının Sebebi Araştırılıyor

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, yetkililer yangının sebebini araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Rüzgarın etkisiyle zaman zaman alevlenen yerler hızla kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da Ev Müştemilatında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Burdur'da Ev Müştemilatında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı