Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ayaklarıyla direksiyonu kontrol ederek o anları paylaşmıştı!

Ayaklarıyla direksiyonu kontrol ederek o anları paylaşmıştı!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olayda, sürücü koltuğundan kalkıp yolcu koltuğuna geçen ve ayaklarıyla direksiyonu kontrol ettiği tehlikeli yolculuğu sosyal medya hesabından paylaşan bir kişi, yaptığı tehlikeli hareketin ardından cezadan kaçamadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayaklarıyla direksiyonu kontrol ederek o anları paylaşmıştı!
KAYNAK: İHA

Adapazarı ilçesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olayda, sürücü koltuğundan kalkıp yolcu koltuğuna geçen ve ayaklarıyla direksiyonu kontrol ettiği tehlikeli yolculuğu sosyal medya hesabından paylaşan bir kişi, yaptığı tehlikeli hareketin ardından cezadan kaçamadı.

Olay, D-650 kara yolu Güneşler Mahallesi Karasu yolunda yaşandı. A.A. isimli şahıs, seyir halindeki hafif ticari araçta sürücü koltuğundan kalkıp yolcu koltuğuna geçerek direksiyonu ayaklarıyla kontrol etti. Bu tehlikeli hareketi cep telefonuyla kayda alarak sosyal medyada paylaşan şahıs, "Sen alışmışsın iki elle direksiyon tutanlara. Ben rahatta kullanınca şaşırdın tabii" ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

Ayaklarıyla Direksiyonu Kontrol Ederek O Anları Paylaşmıştı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine harekete geçen polis ekipleri, A.A.'yı tespit ederek 'trafiği tehlikeye sokma' suçundan işlem yaptı. Yapılan paylaşımın ardından sosyal medyada büyük tepki çeken olay, halkın can güvenliğini tehlikeye atan sürücülere karşı alınan cezai önlemlerin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Ayaklarıyla Direksiyonu Kontrol Ederek O Anları Paylaşmıştı2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘CW Gençlik’ Projesi ile Gençler Kendi İzlerini Bırakacak

‘CW Gençlik’ Projesi ile Gençler Kendi İzlerini Bırakacak