Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Astrolog Meral Güven savcılık kararıyla gözaltına alındı

Astrolog Meral Güven savcılık kararıyla gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, astrolog Meral Güven’in sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı canlı yayına ilişkin harekete geçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Astrolog Meral Güven savcılık kararıyla gözaltına alındı
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, astrolog Meral Güven'in sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı canlı yayına ilişkin harekete geçti. Güven'in yayındaki sözleri, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan başsavcılık tarafından resen soruşturma başlatıldı.

Gözaltına Alındı

Bu kapsamda polis ekipleri, Güven'i adresinde gözaltına aldı ve emniyete götürdü. İfadesi alınan Güven, adli işlemler için işleme alındı.

Geçmiş Kayıtları Ortaya Çıktı

Başlatılan soruşturma kapsamında yapılan incelemeler sonucunda, Meral Güven'in 'tehdit ve hakaret' ten iki olmak üzere, 'kişilerin huzur ve sükununu bozma', 'kasten yaralama', 'kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma' ile "taksirle yaralama" suçlarından toplam 6 kaydının olduğu belirlendi.

Ne olmuştu?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Astrolog Meral Güven'in 'Fenerbahçe mucize bir şekilde şampiyon olacak' sözleriyle gündeme gelmesinin ardından, Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-1 yenerek şampiyon olmasını takiben sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla ilgili soruşturma başlatmıştı. Güven'in yayınladığı iddialı sözler ve sosyal medyadaki paylaşımları, kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Akdeniz Üniversitesi’nin buğday tarlaları yangında kül oldu

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi’nin buğday tarlaları yangında kül oldu