Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Asker eğlencesi kanlı bitti! 1 ölü 1 yaralı

Asker eğlencesi kanlı bitti! 1 ölü 1 yaralı

Kütahya'nın Parmakören Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Kavga, asker eğlencesinin ardından iki grup arasında başladı. Güvenlik güçleri, kaçan zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Asker eğlencesi kanlı bitti! 1 ölü 1 yaralı
KAYNAK: İHA

Parmakören Mahallesi'nde yaşanan olayda, iki grup arasında çıkan bir kavgada bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı. İddialara göre, asker eğlencesinin ardından taraflar arasında anlaşmazlık başladı ve kısa sürede çatışmaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada, 42 yaşındaki Hakan Zengin tabancayla açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Aynı olayda, 40 yaşındaki Mustafa Açıkgöz de başına aldığı darbeyle yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olayın ardından, yaralılar Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, müdahalelere rağmen Hakan Zengin hayatını kaybetti. Mustafa Açıkgöz ise tedavi altına alındı.

Kaçan Zanlıların Yakalanması İçin Çalışma Başlatıldı

Olaydan sonra kaçan zanlıların yakalanması için güvenlik güçleri harekete geçti. Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin peşine düşerek yakalanmaları için çalışmalarını sürdürüyor.

A W154061 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhammet Yakut Nihat Hatipoğlu'nun İfşasını Yayınladı! İddialar Şoke Etti!

Muhammet Yakut Nihat Hatipoğlu'nun İfşasını Yayınladı! İddialar Şoke Etti!