Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Arnavutköy'de Alışveriş Merkezi Otoparkında Yangın Paniği

Arnavutköy'de Alışveriş Merkezi Otoparkında Yangın Paniği

Arnavutköy'de bir alışveriş merkezi otoparkında çıkan araç yangını kısa sürede söndürüldü. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma olmazken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi yangının büyümesini engelledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arnavutköy'de Alışveriş Merkezi Otoparkında Yangın Paniği
KAYNAK: İHA

Arnavutköy'de bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında bir araç, bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangın, öğle saatlerinde meydana geldi ve kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Yangın Anı Görüntülendi

Olay, saat 12.00 sularında Arnavutköy'deki alışveriş merkezinin -2. katındaki otoparkta gerçekleşti. Park halindeki araç, aniden alev topuna dönüşürken çevredeki vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. İtfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal ederek yangını söndürdü. Neyse ki, yangın sırasında kimsenin yaralanmadığı belirtildi.

Söndürme Çalışmaları Görüntülendi

Yangın anı, çevrede bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, alevlerin yükseldiği ve itfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiği görülüyor. Vatandaşların tedirgin bakışları arasında yapılan müdahale ile yangının büyümeden kontrol altına alındığı gözler önüne serildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay depreminde oğlunu kaybeden anne: Onu bırakıp bir yere gidemiyorum

Hatay depreminde oğlunu kaybeden anne: Onu bırakıp bir yere gidemiyorum